Treasury in vertrouwde handen

De rode draad binnen onze organisatie is betrokkenheid met onze klanten, maar ook met elkaar. We zijn een hecht team, helpen en stimuleren elkaar. Dat werkt ook door naar onze klanten: we zijn servicegericht en luisteren eerst voordat we adviseren.

 

Treasury is een specifieke financiële discipline. We zijn nooit uitgeleerd; de materie doorgronden, begrijpen en inzichtelijk maken is een fantastische uitdaging. Wij willen namelijk oprecht dat het goed gaat met het treasurybeleid van onze klanten. We zijn toegewijd en gaan verder waar anderen stoppen. We nemen vol overtuiging onze verantwoordelijkheid en handelen in het belang van de klant. Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen.

 

Thésor staat voor treasury in vertrouwde handen.

Onze diensten

De publieke sector kenmerkt zich veelal door haar kapitaalsintensieve karakter. Rentelasten op financiering vormen hiermee, ondanks de historisch bezien lage rentes, een belangrijke post op de begroting. Bovenal een onzekere post. Maakt de schuldpositie in combinatie met de bijbehorende rentelasten uw organisatie nu of richting toekomst kwetsbaar?

 

Lees hier meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Sectoren

De kennis van Thésor spitst zich toe op de passiva-kant van uw balans. Dat doen wij voor maatschappelijke organisaties in de volgende vijf sectoren, te weten woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, gemeenten & waterschappen en nutsbedrijven.

Bent u op zoek naar begeleiding bij financieringstrajecten, het ontwikkelen van financieel beleid of wilt u simpelweg weten welke kansen er liggen in uw vermogens- en financieringsstructuur? Bekijk hier de sector waarin u werkzaam bent en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Thésor Trainingen

Thésor gelooft dat de kracht van een organisatie mede wordt gevormd door de eigen kennis. Louter vertrouwen op ingehuurde kennis is wat ons betreft een gemiste kans. Wij bieden diverse trainingen aan, met als focus het verbreden en verdiepen van sectorgerelateerde treasurykennis van uw medewerkers. In deze trainingen wordt uitgebreid de ruimte genomen om door uzelf ingebrachte onderwerpen en casuïstiek te behandelen.