De kennis van Thésor spitst zich toe op de passiva-kant van uw balans. Dat doen wij voor maatschappelijke organisaties in de volgende vijf sectoren, te weten woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, gemeenten & waterschappen en nutsbedrijven.
Bent u op zoek naar begeleiding bij financieringstrajecten, het ontwikkelen van financieel beleid of wilt u simpelweg weten welke kansen er liggen in uw vermogens- en financieringsstructuur? Klik hieronder op de sector waarin u werkzaam bent en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Neem contact op

Treasury in vertrouwde handen

 
De rode draad binnen onze organisatie is betrokkenheid met onze klanten, maar ook met elkaar. We zijn een hecht team, helpen en stimuleren elkaar. Dat werkt ook door naar onze klanten: we zijn servicegericht en luisteren eerst voordat we adviseren. Treasury is een specifieke financiële discipline. We zijn nooit uitgeleerd; de materie doorgronden, begrijpen en inzichtelijk maken is een fantastische uitdaging, zeker voor de treasury specialist. We willen namelijk oprecht dat het goed gaat met het treasurybeleid van onze klanten. Wij zijn toegewijd en gaan verder waar anderen stoppen. We nemen vol overtuiging onze verantwoordelijkheid en handelen in het belang van de klant. Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen. Thésor staat voor treasury in vertrouwde handen.

Onze diensten Over ons