Cursus op maat

Naast onze reguliere trainingen is het ook mogelijk om een cursus op maat te verzorgen. Dit kan bij u op kantoor, in onze eigen cursusruimte in ons kantoor in Huis ter Heide, of op een externe locatie naar keuze. Ook voor deze trainingen op maat kunnen wij PE-punten verstrekken.

 

Het voordeel van deze opzet is dat we de inhoud en gewenste vorm (workshop, presentatie, of een combinatie van beide) exact kunnen afstemmen op uw behoefte.

 

Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Inschrijven

 

Inschrijven voor de Cursus op maat training!

Onze diensten

De publieke sector kenmerkt zich veelal door haar kapitaalsintensieve karakter. Rentelasten op financiering vormen hiermee, ondanks de historisch bezien lage rentes, een belangrijke post op de begroting. Bovenal een onzekere post. Maakt de schuldpositie in combinatie met de bijbehorende rentelasten uw organisatie nu of richting toekomst kwetsbaar?

 

Benieuwd welke diensten wij nog meer aanbieden naast het verzorgen van trainingen? U leest het hier.

Onze diensten

Onze sectoren

De kennis van Thésor spitst zich toe op de passiva-kant van uw balans. Dat doen wij voor maatschappelijke organisaties in de volgende vijf sectoren, te weten woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, gemeenten & waterschappen en nutsbedrijven.
Bent u op zoek naar begeleiding bij financieringstrajecten, het ontwikkelen van financieel beleid of wilt u simpelweg weten welke kansen er liggen in uw vermogens- en financieringsstructuur? Klik hieronder op de sector waarin u werkzaam bent en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze sectoren

Onze trainingen

Thésor gelooft dat de kracht van een organisatie mede wordt gevormd door de eigen kennis. Louter vertrouwen op ingehuurde kennis is wat ons betreft een gemiste kans. Wij bieden diverse trainingen aan, met als focus het verbreden en verdiepen van sectorgerelateerde treasurykennis van uw medewerkers. In deze trainingen wordt uitgebreid de ruimte genomen om door uzelf ingebrachte onderwerpen en casuïstiek te behandelen.

 

Bekijk hier ons trainingsoverzicht

Onze trainingen