Dit zijn wij

Thésor is al ruim 25 jaar specialist in treasury. Onze klanten zijn voornamelijk kapitaalintensieve maatschappelijke organisaties zoals woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, nutsbedrijven en decentrale overheden. Samen met onze opdrachtgevers bouwen onze treasury adviseurs en financieel analisten aan een financieel gezonde publieke sector.

Onafhankelijk en betrouwbaar

Thésor is onafhankelijk en heeft geen belang bij het tot stand komen of afsluiten van financiële transacties. We zijn een betrouwbare partner waar u op kunt bouwen en vertrouwen. Integriteit is bij ons geen loos woord. Zo hebben wij een vergunning op grond van de Wet Financieel Toezicht en staan we onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Treasury specialist

Gezond nieuwsgierig naar financierings- en risicovraagstukken: het zit in onze genen. Onze treasury specialisten hebben een bedrijfskundige of bedrijfseconomische opleiding genoten. Daarnaast zijn onze treasury adviseurs getoetst op inhoudelijke vakkennis en gescreend door DSI. We kennen de business en de bijbehorende specifieke regelgeving van binnenuit. Onze treasury adviseurs zijn alert en daarnaast zorgen wij dat onze kennis van financiële markten altijd up-to-date is.

 

Lage financieringskosten

Onze methodieken zijn goed doordacht. Bij elk financieel vraagstuk staan we bewust even stil. We willen de risico’s zo klein mogelijk houden. Dat houdt in dat we nooit op de automatische piloot werken. We kijken kritisch naar de financiële cijfers om de financieringskosten voor u zo laag mogelijk te houden.

 

Afstemmen op uw situatie

Door onze opleiding en jarenlange ervaring hebben we inzicht in hoe treasury werkt. Dankzij onze kennis van financiële markten, de werking c.q. eisen van banken en externe toezichthouders kunnen we deze afstemmen op de situatie van de opdrachtgever. Als treasury specialist adviseren wij passende oplossingen voor dat wat in een concrete situatie nodig is.

Hoe werkt een treasury specialist van Thésor?

We stellen ons proactief op, maar doen bewust niet alles tegelijk. We houden onze focus op wat we voor onze klanten willen bereiken. Dat begint met een communicatieve instelling: we luisteren eerst naar wat u wilt en nodig heeft. Daarna komen we met een passend advies.

 

Onze werkwijze

Onze tarieven zijn transparant. Wij willen een langdurige samenwerking met onze klanten en hebben onze vergoedingsstructuur hierop gebaseerd. Voor vragen kunt u ons gerust bellen, de teller begint niet meteen te lopen. Uitdagingen motiveren ons, we bijten ons er in vast en komen met een oplossingsgerichte benadering die resultaat oplevert.

 

Over ons

Kortom, wij zijn geen consultants die met witte handschoenen een treasury-advies op een zilveren dienblad aandragen. Bij ons geen franje, maar een nuchtere, pragmatische en doortastende aanpak die bewezen succesvol is.

 

Contact opnemen

Landelijke service

Onafhankelijk adviseur

Werken zonder provisie

Trainingen

Treasury in vertrouwde handen

De rode draad binnen onze organisatie is betrokkenheid met onze klanten, maar ook met elkaar. We zijn een hecht team, helpen en stimuleren elkaar. Dat werkt ook door naar onze klanten: we zijn servicegericht en luisteren eerst voordat we adviseren. Treasury is een specifieke financiële discipline. We zijn nooit uitgeleerd; de materie doorgronden, begrijpen en inzichtelijk maken is een fantastische uitdaging, zeker voor de treasury specialist. Wij willen namelijk oprecht dat het goed gaat met het treasurybeleid van onze klanten. We zijn toegewijd en gaan verder waar anderen stoppen.

Thésor staat voor treasury in vertrouwde handen

We nemen vol overtuiging onze verantwoordelijkheid en handelen in het belang van de klant. Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen.

Ontmoet ons team

Werken bij Thésor

Spreekt ons bedrijf je aan en heb je een opleiding in finance of (bedrijfs)economie afgerond? Heb je daarbij ook relevante werkervaring in een of meerdere van onze sectoren?
We ontmoeten je graag! Je CV en motivatie kun je sturen naar Christa Harenberg (ch@thesor.nl).

Bekijk vacatures

Ons team

Thésor is al ruim 25 jaar specialist in treasury waarbij onze klanten altijd op ons kunnen rekenen. Dit hadden we natuurlijk niet gekund zonder al onze collega’s. Ons team bestaat intussen uit ruim twintig enthousiaste collega’s die allemaal graag samen met onze opdrachtgevers bouwen aan een financieel gezonde publieke sector.

Nieuwsgierig naar ons team? Ze stellen zich graag aan je voor.

Ons team