Linda de Jong - Elgersma

    Piepjong stapte Linda Elgersma in de zomer van 2004 het kantoor van Thésor binnen, destijds gevestigd in Zeist met slechts 6 medewerkers. Linda, bijna afgestudeerd aan haar studie bedrijfseconomie, had haar CV alvast op vacaturebank geplaatst en werd zodoende uitgenodigd door Thésor voor een kennismakingsgesprek. “Destijds had ik geen idee wat ik werkinhoudelijk ging doen, maar het bedrijf en de mensen spraken me erg aan.”

     

    Inmiddels weet Linda heel goed wat Thésor doet, want ze is later dit jaar maar liefst 20 jaar in dienst. Haar persoonlijke groei en ontwikkeling gaat hand in hand met de groei van het bedrijf. “Ik heb de groei van Thésor van dichtbij meegemaakt en heb daar ook aan bijgedragen. Gedurende deze tijd heb ik veel geleerd en diverse situaties ervaren. Zo hadden de kredietcrisis, schandalen bij corporaties en derivatendebacles grote impact op het werk. Gelukkig heeft Thésor zich altijd staande gehouden in dergelijke roerige tijden en is nooit verwikkeld geraakt in een crisis.”

     

    Na al die jaren geniet Linda nog steeds van haar werk bij Thésor. Ze licht toe: “Natuurlijk waren er momenten van twijfel, maar de toegevoegde waarde die je kan bieden voor klanten, de vrijheid en verantwoordelijkheid die Thésor biedt en de samenwerking met collega’s wegen voor mij het zwaarst. Ook maakt het bedrijf het mogelijk mijn werk goed te combineren met mijn gezin. Thésor stimuleert het om je te richten op wat jij belangrijk of leuk vindt. Om ook nu nog te blijven leren ben ik onlangs begonnen met een traineeship tot ‘Toezichthouder in de publieke sector’. Samen met Thésor groei ik verder.”