Missie en visie

Wij geloven in de toegevoegde waarde van een professionele treasury. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we aan een financieel gezonde publieke sector.

 

De financiële structuur van uw organisatie bepaalt voor een groot deel in welke mate u er in slaagt uw doelen en ambities te realiseren.  Onze opdrachtgeverskiezen ervoor zich hierbij te laten ondersteunen. Soms als sparringpartner, soms als treasurer, soms meer projectmatig bij een treasuryvraagstuk, maar in alle gevallen met als doel een professionele treasury te realiseren. Hier willen wij samen met u aan werken, zodat u in staat bent de juiste besluiten te nemen die op hun beurt weer bijdragen aan een gezonde financiële structuur van uw organisatie en daarmee de publieke sector als geheel.

 

Thésor in 50 woorden

 

Wij zijn een organisatie van integere professionals met financieel inzicht, kennis van zaken en ervaring. We stellen ons proactief op met oprechte aandacht voor uw organisatie. Onze aanpak is pragmatisch en oplossingsgericht. Wij gaan verder waar anderen stoppen, toegewijd aan ons vak en onze klanten. Thésor: Treasury in vertrouwde handen.