Niet DAEB, wel doen!

Voor woningcorporaties is het geen dagelijkse praktijk om niet-DAEB-financiering of niet-geborgde financieringsaanvraag aan te trekken. Zo’n ongeborgde lening aantrekken is namelijk aanzienlijk anders dan WSW-geborgde financiering. Zo zijn er vele verschillende financieringsvormen en is er sprake van zekerheidstelling en financiële convenanten. Ook kunnen er door de niet-gestandaardiseerde leningcontracten juridische risico’s ontstaan. Vaak ontbreekt het woningcorporaties de expertise en capaciteit om een niet DAEB financiering aan te trekken.

 

Voor ons gesneden kost, maar toch ook telkens weer buitengewoon interessante trajecten. Temeer omdat onze adviseurs in het verleden ook aan de andere kant van de tafel zaten, namelijk die van de bank. Met die ervaring in onze achterzak, gecombineerd met kennis van woningcorporaties, maakt dat het proces soepeler verloopt en ook daadwerkelijk het doel wordt gerealiseerd tegen betere condities en binnen een korte termijn.

 

Ondersteuning nodig bij een niet DAEB financieringsaanvraag?

Neem contact met ons op

Training niet-DAEB financieren

Gaat uw woningcorporatie ontwikkelen voor ‘middenhuur’? Hoe pakt u dit aan en waar te beginnen? Dat zijn de vragen die tijdens onze training worden beantwoord. Onze training wordt ondersteund door middel van een aantal casussen die besproken zullen worden. Daarnaast is er ruimte voor de inbreng van eigen casuïstiek.

Meer weten over deze training en eerstvolgende trainingsdatum? Klik op de onderstaande link.

Training Niet-DAEB Financieren