Thésor trainingen opnieuw CEDEO-erkend

Met grote trots delen wij mee dat Thésor voor de vijfde keer op rij de begeerde CEDEO-erkenning voor ons open trainingsaanbod heeft ontvangen. Het recht om het predikaat ‘CEDEO-erkend’ te voeren voor de komende twee jaar, is een enorme eer en een bewijs van de kwaliteit die wij nastreven. Deze erkenning wordt enkel verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80% van de opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut. Het is een enorme stimulans om te zien dat de inzet en passie van ons hele team zo gewaardeerd worden door de deelnemers aan onze trainingen.

 

Deze waardering kwam duidelijk naar voren uit het klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door CEDEO. De feedback over ons opleidingsprogramma was zeer positief: de duidelijkheid van onze informatie, de grootte en samenstelling van de groepen, en vooral de inhoudelijke kennis en didactische vaardigheden van onze trainers werden geprezen.

 

Samengevat zijn de deelnemers tevreden, niet alleen over de opleidingen zelf maar ook over de samenwerking met de trainers. Onder de respondenten is een grote bereidheid om Thésor aan te bevelen. Deze positieve feedback inspireert ons om te blijven focussen op het verder professionaliseren van onze opleidingen, met als doel onze service voortdurend te verbeteren en de verwachtingen van de deelnemers te overtreffen.

 

Meer informatie over CEDEO en het volledige rapport, vindt u hier https://www.cedeo.nl/Aanbieder/Details/30598\

 

 

Treasury trainingen

Wilt u meer weten over onze trainingen? Dan nodigen wij u uit om hier een kijkje te nemen.