Schouderklopje voor onszelf!

 

PE-punten

Wanneer u wel eens een training bij ons heeft gevolgd, weet u natuurlijk al dat wij daarvoor PE-punten (Permanente Educatie) mogen verstrekken. Dat is niet zomaar. Daarvoor hebben we een accreditatietraject doorlopen bij Cedeo. Elke twee jaar wordt door middel van een klanttevredenheidsonderzoek vastgesteld of wij onze accreditatie weer voor twee jaar mogen behouden.

 

Geslaagd!

Wij hebben zojuist de uitkomst van het, voor ons inmiddels al weer het derde, klanttevredenheidsonderzoek ontvangen. We zijn met vlag en wimpel geslaagd. Daar zijn we best trots op!

 

Een greep uit de opmerkingen van de geïnterviewden: “Ik heb veel geleerd waar ik mee verder kan.” “Ik heb handvatten gekregen voor de praktijk.” “De trainers hebben praktijkvoorbeelden en veel kennis; het is niet alleen een theoretisch verhaal.” “De training heeft mij een zelfvertrouwen gegeven voor het functioneren in de commissie.”

 

Nuchter als we ook zijn, betekent dit voor ons dat we weer met veel energie aan de slag gaan met onze trainingen. We bieden dit jaar weer onze vaste trainingen aan zoals de Basistraining Treasury en de Financieringsstrategie. Maar we hebben ook een nieuwe training in ons aanbod opgenomen: Financieel Beleid  & Sturing.

 

Wanneer u geïnteresseerd bent, kijkt u dan eens op onze website naar ons complete trainingsaanbod.

 

U bent van harte welkom op een van onze trainingen!