Cursus Treasury

Als financieel professional weet je dat het managen van de financiële middelen van je bedrijf van vitaal belang is. Treasury is een belangrijk onderdeel van de financiële functie en het is van cruciaal belang om te begrijpen hoe het werkt. Een cursus treasury kan je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen en je kennis te vergroten.

 

De cursus treasury van Thésor is ontworpen om je te helpen met het ontwikkelen van je vaardigheden en het verbreden van je kennis die nodig zijn voor het effectief beheren van de treasuryfunctie. Deze cursus kan je helpen bij het begrijpen van de basisprincipes van treasury, inclusief het managen van cash en liquiditeit, het beheer van risico’s en het optimaliseren van financieringskosten.

 

Onze cursus treasury is ingericht om zowel beginnende als professionals hun vaardigheden te ontwikkelen. Onze deskundige instructeurs hebben jarenlange ervaring in de financiële sector en hebben een curriculum ontworpen dat is bedoeld om aan de behoefte van de deelnemers te voldoen. Als je geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden kan je je inschrijven voor onze cursus treasury. Onze deskundige instructeurs staan klaar om je te helpen bij het bereiken van je professionele doelen op het gebied van financieel management.

Contact opnemen

Landelijke service

Onafhankelijk adviseur

Werken zonder provisie

Trainingen