Wij hebben de Cedeo-erkenning voor onze trainingen ontvangen! Met deze Cedeo-erkenning (erkend door Aedes en VTW) voor open opleidingen, mogen wij PE-punten verstrekken voor onze opleidingen. Met het volgen van onze trainingen kan dan ook invulling worden geven aan de verplichting tot permanente educatie die aan bijv. bestuursleden en leden van de RvC/RvT van een woningcorporatie wordt gesteld.

Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen en opleidingen verzorgen, voert Cedeo klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van deze diensten. Wij hebben Cedeo gevraagd voor ons een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Uit dit door Cedeo uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek is gebleken dat maar liefst 93,8% van de benaderde opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over onze cursussen. Daar zijn wij natuurlijk zeer trots op.

 

Over onze opleiders werd tijdens de interviews door ondervraagden onder meer gezegd dat zij ‘mensen uit de praktijk zijn met veel ervaring’ en dat zij ‘heel toegankelijk zijn en op een leuke manier presenteren’. Over de Basistraining Treasury werd o.a. gezegd  ‘mijn kennis is verdiept; ik kan het goed toepassen in mijn werk; ik heb er echt iets aan gehad’.

 

Op onze website, onder tab ‘Training’ vindt u meer over onze Basistraining Treasury, waarvoor wij 12 PE-punten mogen verstrekken. Bent u geïnteresseerd in een cursus op maat? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Wilt u meer wilt weten over Cedeo, kijk dan op www.cedeo.nl