Werken bij Thésor

Wil jij je inzetten voor een financieel gezonde publieke sector?

 

Thésor: treasury in vertrouwde handen

Al 25 jaar zijn wij succesvol op het gebied van treasury. Hierbij ligt onze focus op kapitaal intensieve maatschappelijke organisaties zoals woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en decentrale overheden. Wij vinden het namelijk van belang dat de publieke sector in Nederland financieel gezond is om zo Nederland een stukje mooier te maken. Dit doen we door onze kennis en ervaring op het gebied van treasury in te zetten bij het analyseren en adviseren van klanten op het gebied van financiële en strategische financierings- en risicovraagstukken.

 

Wij zijn Thésor

Bij ons kom je terecht in een gezellige club van ruimt twintig collega’s waarin veel waarde wordt gehecht aan een positieve en inspirerende bedrijfscultuur. We staan open voor elkaars ideeën en zijn niet bang om de handen eens flink uit de mouwen te steken om zo het beste uit onszelf én elkaar te halen.

 

Wat kun je verwachten

Naast natuurlijk een passend salaris kun je van ons een afwisselende en uitdagende werkomgeving verwachten met genoeg ruimte voor flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling. Ook werken wij met een platte organisatiestructuur inclusief lekker korte communicatielijntjes, wij vinden het namelijk belangrijk om oprechte aandacht voor elkaar te hebben. We geven je dan ook graag de ruimte voor een goede balans tussen jouw zakelijke en privé leven.

 

Momenteel hebben wij de volgende vacature openstaan:

 

Zit er nu voor jou geen passende vacature bij, maar ben je toch van mening dat je ons kunt helpen in het verwezenlijken van een financieel gezonde publieke sector? Schroom dan niet om een open sollicitatie te sturen naar Liesbeth de Bruin (lb@thesor.com).

Bekijk vacatures