Werken bij Thésor

Wil jij je inzetten voor een financieel gezonde publieke sector?

 

Momenteel hebben wij de volgende vacature openstaan:

 

Zit er nu voor jou geen passende vacature bij, maar ben je toch van mening dat je ons kunt helpen in het verwezenlijken van een financieel gezonde publieke sector? Schroom dan niet om een open sollicitatie te sturen naar Liesbeth de Bruin (lb@thesor.nl).

 

Wij zijn Thésor

Bij ons kom je terecht in een gezellige club van ruim twintig collega’s waarin veel waarde wordt gehecht aan een positieve en inspirerende bedrijfscultuur. We staan open voor elkaars ideeën en zijn niet bang om de handen eens flink uit de mouwen te steken om zo het beste uit onszelf én elkaar te halen.

 

 

“Wat mij aanspreekt in het werk is dat inhoudelijke kennis kan worden ingezet om een maatschappelijke opgave te bewerkstelligen.” – Linda

 

 

Wat kun je verwachten

Naast natuurlijk een passend salaris kun je van ons een afwisselende en uitdagende werkomgeving verwachten met genoeg ruimte voor flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om thuis te werken of om trainingen te volgen. Ook werken wij met een platte organisatiestructuur inclusief lekker korte communicatielijntjes, wij vinden het namelijk belangrijk om oprechte aandacht voor elkaar te hebben. We geven je dan ook graag de ruimte voor een goede balans tussen jouw zakelijke en privé leven, maar we zien je natuurlijk graag op kantoor. Tijdens onze gezamenlijke lunch, een potje tafelvoetbal of een van onze uitjes leer je ons namelijk pas echt kennen 😉.

 

 

“De gezelligheid en leuke sfeer op kantoor maken daarnaast dat ik mij hier goed op mijn plek voel, kortom een plezierige omgeving om ervaring op te doen!” – Muharrem

 

 

Thésor: treasury in vertrouwde handen

Al 25 jaar zijn wij succesvol op het gebied van treasury. Hierbij ligt onze focus op kapitaal intensieve maatschappelijke organisaties zoals woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en decentrale overheden. Wij vinden het namelijk van belang dat de publieke sector in Nederland gezond is om zo Nederland een stukje mooier te maken. Dit doen we door onze kennis en ervaring op het gebied van treasury in te zetten bij het analyseren en adviseren van klanten op het gebied van financiële en strategische financierings- en risicovraagstukken.

 

Bekijk vacatures